Indice

Definitie Indice

Expresie numerica rezultata din compararea a doua niveluri ale aceluiasi indicator, proces, fenomen etc. aflat in situatii diferite (perioade sau locuri diferite). Prin intermediul indicelui se evidentiaza variatia in timp sau in spatiu a indicatorului la care se refera.Indicele se exprima, de regula, in procente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indice? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Indice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Indice. Definitiile termenilor despre Indice cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Indice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Indice.