Indicele castigului

Definitie Indicele castigului

In spatiul anglo-saxon, un criteriu de investitie bursier determinat ca raport intre cursul actiunii si beneficiul aferent unei actiuni. Indicele castigului nu reprezinta o valoare.Spre exemplu, daca o S.A. este cotata la 50.000 lei/actiune si ca beneficiul aferent unei actiuni este de 10.000 lei,Indicele castigului = 50.000 / 10.000 = 5.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indicele castigului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Indicele castigului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Indicele castigului. Definitiile termenilor despre Indicele castigului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Indicele castigului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Indicele castigului.