Indirect Competition

Definitie Indirect Competition

Produs dintr-o categorie diferita care este vazut ca o alternativa de achizitie de exemplu, cafeaua si apa minerala sunt considerate concurenti indirecti. Vezi Direct Competition (competitie directa).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indirect Competition? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Indirect Competition.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Indirect Competition. Definitiile termenilor despre Indirect Competition cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Indirect Competition, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Indirect Competition.