Indivizibilitate conventionala

Definitie Indivizibilitate conventionala

Tip de indivizibilitate ce rezulta atunci cand, desi prestatia obiect al obligatiei este in natura sa divizibila, insa partile se inteleg sa o considere ca fiind indivizibile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indivizibilitate conventionala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Indivizibilitate conventionala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Indivizibilitate conventionala. Definitiile termenilor despre Indivizibilitate conventionala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Indivizibilitate conventionala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Indivizibilitate conventionala.