Indoor Media studieaza in toata tara

BUCURESTI - 1 iulie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Compania Indoor Media, divizie a trustului MediaPRO, şi-a extins reţeaua de expunere indoor în universităţi, la nivel naţional, acoperind unele dintre principalele centre universitare din ţara: Piteşti, Oradea, Târgu Mureş şi Constanţa.

Indoor Media studieaza in toata tara

Extinderea a început in urma u cateva luni cu trecerea în portofoliu a Universitaţii din Piteşti. În cadrul universitaţii studieaza peste 17.000 de studenţi împărţiţi pe cele 11 Facultăţi şi 8 centre de cercetare. Aici, Indoor Media deţine exclusivitate pentru 14 locaţii de expunere, care includ corpurile universitare, 4 cămine studenţeşti precum şi cantina şi biblioteca instituţiei.
În cadrul universităţii din Oradea, Indoor Media difuzează publicitate în 15 locaţii din cele 17 corpuri de clădire existente ce găzduiesc 18 Facultati şi 43 de centre de cercetare. Un număr de peste 20.000 de studenţi işi definitivează educaţia în cadrul acestei instituţii.
În celelalte două oraşe – Târgu Mureş şi Constanţa – Indoor Media, deţine 9 locaţii împărţite astfel: 4 locaţii în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş iar în Constanţa 5 locaţii impartite astfel: trei în cadrul Universităţii Maritime şi două în cadrul Universităţii Spiru Haret.

Despre Indoor Media

Pentru anul 2008 este estimată o crestere a pieţei de publicitate indoor de 27 de procente, iar pentru anul 2009 una de 24 de procente, datorată în principal reorientării advertiserilor autohtoni către mediile care ofera o targetare mult mai exactă.
Vă stăm la dispoziţie cu toate detaliile şi informaţiile necesare, având ca şi coordonate de contact:
Dragos Dimancea
PR & Marketing Indoor Media
Mobil: 0728.253.761
www.indoormedia.ro
dragos@indoormedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/indoor-media1/indoor-media-studieaza-in-toata-tara