Industrial advertising

Definitie Industrial advertising

Forma de advertising business-to-business advertising adresat producatorilor. Acest tip de advertising promoveaza in mod normal echipamente si materiale folosite in procesul de fabricare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Industrial advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Industrial advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Industrial advertising. Definitiile termenilor despre Industrial advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Industrial advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Industrial advertising.