Industrial Buyer Behaviour

Definitie Industrial Buyer Behaviour

Studiul motivatiilor, actiunilor si influentelor pe care le au cumparatorii industiali intr-un proces de achizitie de bunuri sau servicii. Vezi Oragnizational Buying Behaviour (comportament organizational de cumparare).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Industrial Buyer Behaviour? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Industrial Buyer Behaviour.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Industrial Buyer Behaviour. Definitiile termenilor despre Industrial Buyer Behaviour cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Industrial Buyer Behaviour, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Industrial Buyer Behaviour.