Industrial Buyers

Definitie Industrial Buyers

Indivizi care achizitioneaza bunuri sau servicii in numele organizatiei pentru care sunt angajati agenti de achizitie. Vezi Organizational Buyer (achizitor organizational).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Industrial Buyers? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Industrial Buyers.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Industrial Buyers. Definitiile termenilor despre Industrial Buyers cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Industrial Buyers, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Industrial Buyers.