Industrial Distributor

Definitie Industrial Distributor

Intermediar de marketing, aproximativ echivalent cu distribuitorul de pe pietele de consumatori, care cumpara produse industriale in cantitati mari de la fabricanti pentru a revinde produsele micilor utilizatori industriali.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Industrial Distributor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Industrial Distributor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Industrial Distributor. Definitiile termenilor despre Industrial Distributor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Industrial Distributor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Industrial Distributor.