Industrial Goods

Definitie Industrial Goods

Bunuri si servicii achizitionate de cumparatorii industriali pentru a le folosi in productie sau in conducerea propriei afaceri bunurile industriale pot fi clasificate in linii mari in: echipament, materie prima si servicii. Vezi Industrial Product Classes (clase de produse industriale).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Industrial Goods? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Industrial Goods.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Industrial Goods. Definitiile termenilor despre Industrial Goods cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Industrial Goods, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Industrial Goods.