Industrial Marketing

Definitie Industrial Marketing

Marketingul bunurilor si serviciilor cumparate de organizatii pentru a le folosi in fabricare propriilor produse sau pentru a-si desfasura activitatile interne se mai numeste si Business-to-Business Marketing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Industrial Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Industrial Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Industrial Marketing. Definitiile termenilor despre Industrial Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Industrial Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Industrial Marketing.