industroika    

Comunicate de presa si evenimente pe tema industroika

 • industroika. Industroika si Fierbinteanu – live la Bucuresti si Cluj-Napoca

  industroika

  Bucuresti - 25 April 2014

  Comunicat de Asociatia Culturala OneDay

  ... industroika (PsyKraut/ Cinoisematic/ No Wave/ Post-Punk) si duo-ul autohton Fierbinteanu (Experimental Pop) vor concerta, saptamana viitoare, la Bucuresti (miercuri 30 aprilie, Control Club) si Cluj-Napoca (joi 1 mai, The ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , live , fierbinteanu , industroika , control club bucuresti , the shelter cluj

  Vezi toate comunicatele de presa despre industroika

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul industroika.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la industroika. Informatiile despre industroika cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul industroika, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la industroika, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.