Ineficacitate a actului juridic civil

Definitie Ineficacitate a actului juridic civil

Toate acele situatii juridice, in care, din diferite cauze, un act juridic civil nu-si poate produce efectele (total sau partial, definitiv sau temporar).Actele juridice civile pot deveni ineficace datorita nulitatii, rezolutiunii, rezilierii, revocarii si caducitatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ineficacitate a actului juridic civil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ineficacitate a actului juridic civil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ineficacitate a actului juridic civil. Definitiile termenilor despre Ineficacitate a actului juridic civil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ineficacitate a actului juridic civil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ineficacitate a actului juridic civil.