Inertia Selling

Definitie Inertia Selling

Practica de vanzari care presupune trmiterea produselor si serviciilor catre clienti, in speranta ca acestia il/le vor cumpara in loc sa le trimita inapoi practica este considerata nedezirabila si deja au fost adoptate legi de protectie a consumatorilor in acest sens.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inertia Selling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inertia Selling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inertia Selling. Definitiile termenilor despre Inertia Selling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inertia Selling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inertia Selling.