Solutii infinite de on-line marketing pe noul site www.infinitsolutions.ro

BUCURESTI - 26 august 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Infinit Solutions - agentie on-line full interactive – parte a Infinit Holding, anunta lansarea site-ului oficial www.infinitsolutions.ro.

Dupa o perioada indelungata de lucru intens pentru proiecte precum: www.cosmopolis.ro, www.accelr8.ro, www.southpark.ro, www.efectulaxe.ro, www.clicknet.ro, www.clicknet.ro/bestfest, www.lgincentive.ro, www.premiidegashca.ro, www.maimultsoare.ro, www.bossaball.ro agentia si-a luat un scurt “concediu” pentru realizarea propriului web-site.

Rezultat al competentelor de care dispune, noul site Infinit Solutions este conceput astfel incat sa reflecte cat mai clar domeniul de activitate si portofoliul de clienti.

“Dupa o analiza amanuntita a nevoilor clientului, venim cu cea mai potrivita solutie pentru proiectul propus. Campaniile on-line incheiate au avut parte de un real succes mai ales datorita devotamentului, a atentiei acordate fiecarui client si a experientei intregii echipe. Proiecte on-line precum Clicknet, Acceler8, Efectul Axe sunt deja foarte cunoscute publicului si suntem mandri de asta!”, marturiseste Alex Cernatescu, President & CEO Infinit Holding.

Infinit Solutions este inainte de toate o ECHIPA, formata din tineri profesionisti care imbina pasiunea si energia cu un strop de nebunie si care exploateaza la infinit spatiul on-line.
Incepand cu luna Iunie Valentin Epure este noul Managing Partner al Infinit Solutions. Valentin are o experienta de 8 ani in publicitate (CRM, Marketing Direct, Online si Interactive) lucrand in companii precum GE Money, Grey, Proximity, JWT- Mexic.

Despre Infinit Solutions

Infinit Solutions este o agentie interactive full service, parte a Infinit Holding, si ofera servicii specializate de comunicare online, web design, servicii creative profesioniste si 3D artistic, dezvoltarea de comunitati on-line, direct marketing si CRM, campanii full interactive si servicii BTL prin propria agentie - 3C Events.

Clienti Infinit Solutions: British American Tobacco, Romtelecom, Unilever, Cosmote, Coca- Cola, Cosmopolis, Premier Business, South Park, Domus Stil, Rin Grand Hotel, Porsche Romania, Volkswagen, Audi, Mastercard, Grey World Wide, Ogilvy, Cohn and Jansen, McCann.

Renate Luica
PR Officer

Infinit Solutions
www.infinitsolutions.ro