Primul portal de anunturi specializat in curatenie a fost lansat – www.anunturicuratenie.eu

Alba Iulia - 26 octombrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Inca din anul 2008 de cand am lansat proiectul www.infocuratenie.ro am dorit sa oferim informatii complete, stiri si prezentari de produse care sa ajute firmele de curatenie din Romania sa punem la dispozitia lor ultimele inovatii din domeniu, firmelor mici si mijlocii oferindu-le posibilitatea de a fi informate si promovate pe portal, iar pentru firmele mari care au un nume poribilitatea de a se promova pe cel mai mare portal specializat in curatenie din Romania.

Odata cu venirea 'crizei economico - financiara', bugetele pentru serviciile de curatenie au fost diminuate, platile de catre clienti fefectuandu-se tot mai greu si astfel multe firme fiind obligate sa isi inchida activitatea temporar sau definitiv. Probabil ca acest lucru este unul bun, avand in vedere faptul ca intre 2004 si 2008 a fost o explozie din punct de vedere a numarului de firme infiintate in Romania multe dintre ele fiind administrare de persoane care nu cunosc acest domeniu si care nu doresc sa auda de calificare de personal sau participare la seminarii de specializare organizate de catre diferite organizatii, firme de consultanta sau chiar Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Pe aceasta cale dorim sa scoate in evidenta site-ul http://hygiene-for-cleaners.eu/pages/rohome.php un site care cu siguranta va fi de folos multor administratori de firme de curatenie.

Si pentru ca dorim sa fim cat activi in legatura cu activitatea noastra si sa raspundem la cererea de informatii si publicitate in mediul online am lansat un nou proiect pentru firmele prestatoare de servicii de curatenie si furnizorii de echipamente si solutii pentru curatenie. In urmatoare perioada urmeaza sa lansam proiecte care sa acoere toate potentialele modalitati de publicitate online ( Director web firme de curatenie, Portal cu produse de curatenie, Program de administrare firme de curatenie online si offline, Site cu informatii pentru calificarea agentilor de curatenie, Platforma de comert online etc. )

Primul proiect lansat este www.anunturicuratenie.eu care ofera solutia perfecta pentru firmele care doresc sa isi promoveze produsele sau serviciile prin intermediul anunturilor adaugate in mod gratuit. Bine structurat si bine organizat va ofera posibilitatea de a crea un cont de utilizator si va permite adaugarea unui numar nelimitat de anunturi care se vor optimiza foarte bine in motoarele de cautare. Nu exista nici un cost pentru crearea contului sau adaugarea anunturilor. Cu speranta ca proiectele lansate de InfoCuratenie.ro va sunt de ajutor in desfasurarea activitatiilor va dorim mult succes.

Cu respect,

Echipa InfoCuratenie.ro

Despre Info Curatenie SRL

Pentru a va inscrie pe portal, sau doar a fi la curent cu ultimele noutati din domeniul curateniei prin intermediul articolelor, stirilor, evenimentelor, licitatiilor, locurilor de munca, si multe altele, accesati www.infocuratenie.ro .
Vision Plus Net SRL

Adresa: B-dul Transilvaniei, Nr. 20, Bl 62, Ap. 62

Telefon 1: 0729 639 400

Telefon 2: 0721 547 613