Informare la locul de vanzare

Definitie Informare la locul de vanzare

Ansamblu de mijloace informationale utilizate in cadrul unui punct de vanzare, care vizeaza informarea corecta a clientilor in ceea ce priveste existenta si caracteristicile unui produs/serviciu etc. Aceasta se realizeaza prin panouri didactice, etichetarea produselor si gondolelor, fise de indrumare, mijloace audio, video etc. ILV nu se identifica cu PLV.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Informare la locul de vanzare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Informare la locul de vanzare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Informare la locul de vanzare. Definitiile termenilor despre Informare la locul de vanzare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Informare la locul de vanzare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Informare la locul de vanzare.