Informatica pozitionata in Leaders Quadrant 2009, in raportul privind instrumentele de Data Quality

BUCURESTI - 30 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Data Quality este o componenta integrala a platformei Data Integration

Bucuresti 30 iunie 2009 — Informatica Corporation (NASDAQ:INFA) provider de top de software si servicii de integrare date, a anuntat astazi pozitionarea sa de catre Gartner Inc. in leaders quadrant in raportul Magic Quadrant 2009 pentru instrumente de tip Data Quality.

Ted Friedman si Andreas Bittere, autorii raportului, mentioneaza ‘’liderii de piata demonstreaza forta conceptului Data Quality, inclusiv functionalitati precum prelucrare, analiza, standardizare, adaptare si validare. Ei ofera o intelegere clara si viziune asupra contextului pietei, inclusiv recunoasterea problemelor de Data Quality ale non-clientilor si o livrare eficienta a implementarilor de data quality, la nivel enterprise. Liderii si-au marcat prezenta pe piata intr-un mod semnificativ’’.

Conform raportului ‘’piata de tool-uri de data quality continua sa se bucure de crestere, in ciuda provocarilor economice si a situatiei bugetelor de IT din acasta perioada. Organizatiile stiu ca eficienta in data quality este fundamentala pentru succesul initiativelor precum master data management (MDM), guvernarea informatiilor, business intelligence (BI) si modernizarea IT. Aceasta a crescut necesitatea de a avea cele mai bune practici, structuri organizationale si tehnologii in masura sa sustina disciplina data quality’’. Raportul complet , inclusiv quadrantul grafic, este disponibil pe site-ul Informatica, la http://www.informatica.com/dq_mq/

“Informatica continua sa convinga o piata agresiva si credem ca din acest motiv am fost alesi ca lideri in Gartner Magic Quadrant’’ a spus Ivan Chong, director general Data Quality – Informatica. “ Noi avem un pact cu excelenta in calitate, evidentiat si de cota de piata castigata si de numarul de clienti care au facut din noi, standardul lor organizational. Directia noastra strategica si viziunea ne permit sa facem inovatii pentru clientii nostri, dandu-le posibilitatea sa castige eficienta operationala pentru firmelor lor.”

Portofoliul Data Quality continua sa-si adauge functionalitati si sa se alinieze la strategia Informatica, sa ofere proactiv afacerilor tehnologii care sa administreze organizatiile, produsele si zona financiara. Administrarea data quality permite organizatiilor sa-si guverneze afacerile, riscul, securititatea nationala si locala, detectia fraudelor si sa reduca riscul asociat proiectelor.

Despre Informatica South East Europe

Despre Informatica
Informatica este furnizorul independent de software, leader in data integration de tip enterprise. Cu Informatica, companiile pot castiga o mai mare valoare a informatiilor de business prin integrarea tuturor activelor informationale in cadrul organizatiei. Peste 3,300 de companii din lume se bazeaza pe Informatica pentru a reduce costul si timpul necesar pentru a rezolva nevoi variate ca dimensiune si complexitate, legate de integrarea informatiilor. Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati www.informatica.com

Despre Informatica South East Europe
Informatica South East Europe este distribuitorul regional al Informatica in Romania si Sud Estul Europei, ce ofera prin intermediul echipe sale locale servicii de sales, pre-sales, after-sales, training si suport tehnic dedicat clientilor si partenerilor. Compania este implicata in proiecte ce au ca scop dezvoltarea avantajelor competitive ale companiilor, prin oferirea unor solutii inovatoare, in masura sa creasca valoarea comerciala a oricarui tip de informatie de business.

Pentru mai multe informatii despre Informatica South East Europe, va rugam sa accesati www.informatica-see.ro sau www.informatica.com sau sa ne scrieti pe adresa: sales@informatica-see.ro
office@informatica-see.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/informatica-south-east-europe/informatica-pozitionata-in-leaders-quadrant-2009-in-raportul-privind-instrumentele-de-data-quality