Informatie

Definitie Informatie

Stirea, comunicarea de noutate, plus de cunostinte despre un obiect, o persoana sau un fenomen, prin care receptorul isi inlatura o stare de incertitudine. In contabilitate informatiile furnizate, de catre contabilitate, utilizatorilor trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: - sa fie oferite cu regularitate, in mod operativ - sa fie sincere si sa rezulte din aplicarea cu buna credinta a principiilor si procedeelor contabile. Activitatile economice si sistemul informational economic se delimiteaza in timp si spatiu. Realizarea delimitarii in timp se face pe perioade de gestiune sau exercitii economico - financiare, iar delimitarea in spatiu are loc in cadrul unor structuri organizatorice ale economiei nationale numite unitati economice. Programarea economica, evidenta economica si legislatia economico-financiara sunt principalele surse ale informatiei economice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Informatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Informatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Informatie. Definitiile termenilor despre Informatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Informatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Informatie.