Poze Informatie

 • Fii alaturi de noi in campania “De la informatie la parteneriat”!

  Poza: Fii alaturi de noi in campania “De la informatie la parteneriat”!

 • Productivitatea in munca pe calculator

  Poza: Aplicatia Productivo sustine cresterea eficientei a 1000 de angajati din companii si institutii publice

 • Informatie case de marcat

  Poza: Informatie case de marcat

 • Conferinta de lansare a Ghidului de bune practici si diseminare a rezultatelor proiectului „De la informatie la parteneriat”

  Poza: Conferinta de lansare a Ghidului de bune practici si diseminare a rezultatelor proiectului „De la informatie la parteneriat”

 • Saptamana mondiala a glaucomului -10-16 martie 2013

  Poza: Mituri despre boala cardiaca - mai sunt doar cateva ore pana cand prima invitatie dubla VIP poate fi a ta

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul informatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la informatie. Pozele pe tema informatie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul informatie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la informatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la informatie.