Informatii de marketing

Definitie Informatii de marketing

Informatii primare – obtinute in urma efectuarii unei cercetari de marketing – si secundare - obtinute din diferite surse, in urma studiilor documentare: interne (inregistrarile interne ale firmei, engl. - internal company data) si externe (publicatii, rapoarte, studii, biblioteci, centre de informare, camere de comert, baze de date etc, engl. external published data).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Informatii de marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Informatii de marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Informatii de marketing. Definitiile termenilor despre Informatii de marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Informatii de marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Informatii de marketing.