Informatii primare

Definitie Informatii primare

Informatii din teren - obtinute in urma efectuarii unei cercetari de marketing. Acestea pot fi: - cantitative - rezultate in urma unei anchete prin sondaj, anchete omnibus, barometru de analiza, panele ale consumatorilor sau distribuitorilor- calitative - permit explicarea comportamentului consumatorului (cunoasterea atitudinilor, masurarea motivatiilor) si a mecanismului sau decizional. Inaintea interpretarii, aceste date trebuie sistematizate (informatiile rezulta numai in urma sortarii, ordonarii si sintetizarii datelor statistice colectate). V. cercetare de marketing, studiu de piata. [date/informatii secundare]

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Informatii primare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Informatii primare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Informatii primare. Definitiile termenilor despre Informatii primare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Informatii primare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Informatii primare.