Informational Influence

Definitie Informational Influence

Unul dintre cele trei tipuri de influenta (impreuna cu influenta comparativa si influenta normativa) exercitate asupra consumatorului de grupurile de referinta influenta informationala apare cand grupul reprezinta o sursa de informatie despre produse si branduri. Vezi Reference Groups (grupuri de referinta) Comparative Influence (influenta comparativa) Normative Influence (influenta normativa).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Informational Influence? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Informational Influence.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Informational Influence. Definitiile termenilor despre Informational Influence cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Informational Influence, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Informational Influence.