Poze Inm

  • Magistratura

    Poza: Intalnire online dedicata problematicii admiterii la INM 2014

  • Emilian Stanisor - lector EBT

    Poza: Admiterea la INM 2014 - Dezbatere si interviu cu Emilian Stanisor

  • Un nou curs de lunga durata pentru admiterea la INM si Magistratura incepe pe 17 noiembrie 2012!OFERTA: Curs intensiv Rationament logic - GRATUIT!

    Poza: Un nou curs de lunga durata pentru admiterea la INM si Magistratura incepe pe 17 noiembrie 2012!OFERTA: Curs intensiv Rationament logic - GRATUIT!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul inm.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la inm. Pozele pe tema inm cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul inm, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la inm, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la inm.