inNo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema inNo

 • inNo. Compania CASON a participat la Inno Design Tech Expo

  inNo

  Bucuresti - 17 December 2007

  Comunicat de CASON România

  ... inNo Design Tech Expo în Hong Kong unde sunt prezentate inovaţii tehnologice. Expoziţia atrage aproape 30000 de vizitatori din toată lumea, dar mai ales din ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre inNo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul inNo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la inNo. Informatiile despre inNo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul inNo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la inNo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.