innothera    

Comunicate de presa si evenimente pe tema innothera

 • innothera. Laboratoire Innotech International

  innothera

  Bucuresti - 27 February 2014

  Comunicat de LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL SAS - REPREZENTANTA

  INNOTECH România este unul din principalii producători de antiinfecţioase vaginale şi antianemice, ocupând zone importante în aceste arii terapeutice. Mai este de menţionat faptul că INNOTECH România este unul dintre cei mai importanţi ju ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sanatate , innotech , farmaceutic , innothera , innotech romania , viorel vacaru

  Vezi toate comunicatele de presa despre innothera

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul innothera.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la innothera. Informatiile despre innothera cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul innothera, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la innothera, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.