TRUSTPORT ANTIVIRUS 2009 votat de utilizatori pe cel mai profesionist site pentru solutii de securitate

BUCURESTI - 12 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

TRUSTPORT ANTIVIRUS 2009 a fost votat in ultimul timp pe cel mai profesionist site de specialitate : securizare.ro ,cu peste 3360 de voturi pt cea mai buna solutie de securitate considerand ca este antivirusul dvs.conform datelor statistice .

Inovatiile majore includ, de asemenea, o interfata dubla a utilizatorului care include modul pentru avansati si incepatori, modulul antiphishing si scanarea automata a dispozitivelor de intrare. Majoritatea acestor optiuni, precum controlul parental, noul design, antivirus mobil, antivirus cu dubla interfata sunt de asemenea incluse in pachetul TrustPort Antivirus 2009. Acest produs se adreseaza utilizatorilor care doresc un antivirus de incredere, o protectie antivirus si antispam,

TrustPort Antivirus

TrustPort Antivirus este un program modern creat pentru protectia statiilor de lucru in mediul Windows, ce poate elimina cu succes toate tipurile de infectii.
Caracteristici:

* Protectie antivirala si antispam
* Protectie rezidenta
* Scanare la cerere (On-Demand)
* Scanarea mail-urilor primite
* Scanarea paginilor de internet si a fisierelor ce urmeaza a fi downloadate
* Carantina
* Planificare
* Actualizarea automata sau la cerere
* Statistici si jurnale detaliate

TrustPort Antivirus a fost proiectat si construit pe tehnologii avansate de scanare a unor renumiti producatori mondiali (AVG, Norman, Dr. Web, VirusBlokAda si Ewido).

TrustPort Antivirus poate fi achizitionat ca un produs de securitate individual TrustPort Antivirus, sau ca un pachet de securitate complex - TrustPort PC Security.
Platforme suportate

Windows 2000, Windows 2003 Server, Windows XP, Windows Vista

Despre INNOVATIVE OFFICE

INNOVATIVE OFFICE SRL.-Principalul scop este de a oferi servicii, produse si solutii de securitate la cel mai inalt nivel, bazate pe calitate, timp de interventie si siguranta garantata a informatiilor. Oferim solutii inovative, optime, fiabile si usor de integrat.GARANTIA CALITATII.

INNOVATIVE OFFICE
www.innovativeit.ro
www.trustport.ro
office@trustport.ro