Adona.ro: Rucsacurile negre raman in trend si in anul 2018

BUCURESTI - 27 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online de genti si accesorii Adona.ro a inceput adaptarea colectiei de rucsacuri dama trend-urilor in materie de accesorii, ce vor fi valabile pentru anul 2018. Astfel, in prezent, peste 10 modele de rucsacuri negre pot fi comandate online, pe site.

rucsacuri dama

rucsacuri dama

Clientii si clientele noastre pot comanda deja cele mai trendy rucsacuri dama, care definesc cea mai recenta colectie Adona, destinata femeilor. Designerii au decis ca la inceputul acestui an sa mentina in tendinte renumitul rucsac dama negru, usor de asortat diferitelor tinute, dar in acelasi timp extrem de chic si care are un aport important, reusind sa scoata din anonimat orice outfit.

Pe categoria de rucsacuri dama de pe site-ul adona.ro ajung zilnic peste 200 de persoane, iar peste 30%  dintre acestia definitiveaza o comanda, alegand un rucsac dama piele ecologica pentru propria persoana sau pentru a-l oferi cadou femeilor pasionate de accesorii.

Rucsacurile recent aparute pe Adona.ro se bucura de un succes care ne motiveaza sa testam in permanenta raspunsul fanilor la noutati. Astfel, ca design, ultimele produse prezentate in categoria Rucsacuri Dama merg pe ideea de simplitate, cu accente indreptate mai mult catre detalii.

Pentru toata colectia de rucsacuri  dama, precum si pentru celelalte produse de pe site, Adona.ro ofera transportul gratuit pentru clientii nostri. Mai mult decat atat, produsele ajung la destinatar impachetate intr-un ambalaj de calitate premium, deosebit de estetic, care face ca acestea sa poata fi un cadou ideal pentru persoanele dragi.

Mereu in pas cu ultimele tendinte, colectiile Adona raspund in permanenta nevoilor pasionatilor de moda si, in special, de accesorii.

Adona.ro isi propune  ca de fiecare data sa isi surprinda clientii cu produse de calitate, care sa imbine rezistenta cu un aspect cat mai placut, in conformitate cu recomandarile designerilor si ale caselor de moda de top. Interesul persoanelor care comanda zi de zi produsele noastre, ne confirma deciziile bune pe care le luam pentru publicul nostru.