Adona.ro: top 3 cele mai comandate rucsacuri dama

BUCURESTI - 23 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online de genti si accesorii, Adona.ro, este apreciat de mii de femei nu doar pentru diversitatea modelelor de rucsacuri, dar si pentru materialele si culorile folosite la fabricarea acestora.

rucsacuri dama

Pentru ca pe Adona.ro, femeile gasesc intotdeauna rucsacuri dama pe placul lor si pentru aproape orice ocazie, brandul a devenit foarte apreciat in acest domeniu, oferind in fiecare sezon modele deosebite.

Pe primul loc in topul preferintelor clientelor fidele Adona.ro se claseaza rucsacul Evelyn. Fiind un model realizat in linii simple, clasic si casual, acesta poate fi integrat in orice tinuta si purtat la orice eveniment. Aceasta usurinta de a fi purtat zi de zi a fost principalul factor pentru care majoritatea femeilor si l-au dorit in garderoba lor. Culorile cele mai apreciate de femie pentru acest model de rucsac dama, au fost negru, gri si bej.

Dintre numeroasele modele de rucsacuri dama regasite pe site, pe locul doi in preferintele clientelor Adona.ro se afla rucsaculTara. Preferat, de data aceasta, in nuantele albastru, negru si visiniu, acest rucsac ocupa un loc bun in top datorita dimensilor mari ce il fac a fi practic in situatiile in care femeile au mai multe lucruri de luat cu ele.

Pe locul 3 in top se afla rucsacul Pippa. Acest model le-a incantat pe cliente datorita designului discret si modern care permite integrarea acestuia in mai multe tinute indiferent de context. Detaliile discrete din metal sunt cele care fac diferenta si confera acel element distinctiv pe care femeile il cauta in accesorii.

Alte modele de rucsacuri alese de clientele au fost Ellis, Bridget si Moky, de cele mai multe ori in culori inchise pentru a putea fi asortate usor tinutelor.

Orice model de rucsac dama de la Adona.ro poate fi comandat online, simplu si rapid, produsul urmand sa ajunga la destinantar in maximum 48 de ore oriunde inRomania.  Pentru informstii suplimentare, operatorii Adona.ro raspund la numarul de telefon 0727 239 399.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/adona-ro-top-3-cele-mai-comandate-rucsacuri-dama