Alege sa imparti zambete daruind cadouri inedite marca Roxannes

BUCURESTI - 10 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Roxannes.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online de bijuterii handmade din Romania, intampinandu-si frecvent publicul cu noi colectii de bijuterii caracterizate de un design aparte si calitate exceptionala. Inca de la lansare, brand-ul si-a adaptat ofertele in functie de directia indicata de publicul sau, iar in luna octombrie Roxanne’s vine in ajutorul celor care au nevoie de putina inspiratie cu produse noi in categoria de cadouri de pe site.

cadouri inedite

cadouri inedite

In urma unei analize atente asupra nevoilor publicului care apreciaza calitatea si originalitatea produselor, Roxanne’s Jewellery & Giftware a ales sa adauge in luna octombrie a acestui an noi produse in categoria de cadouri inedite ce poate fi regasita pe site. Categoria cuprinde domenii foarte specifice, potrivite clientilor care isi doresc sa aleaga dintr-o varietate de cadouri femei sau cadouri barbati impresionante.

Pentru persoanele aflate in cautarea unor cadouri de dragoste speciale, inedite, Roxanne’s a completat categoria de cadouri ce cuprindea colectii precum Sentimente Sculptate sau Cadouri Said with Sentiment, cu o noua colectie de bijuterii cu insertii de pietre specifice fiecarei luni a anului. Astfel, daca iti doresti sa o surprinzi cu un cadou intr-adevar deosebit, aniversarea zilei de nastere este prilejul perfect de a-i oferi Bijuterii Birthstone. Cristale Swarovski precum Smarald, Rubin, Safir, Blue Zircon, Cristal Clar, sau perle de cultura sunt unele dintre cele care decoreaza perfect bijuteriile potrivite fiecarei femei in functie de luna nasterii.

Fiecare sezon aduce cu el modele si produse noi care dau un refresh categoriei de cadouri si se ridica mereu la inaltimea asteptarilor clientilor Roxanne’s. Oricare dintre produsele ce fac parte din colectia de cadouri inedite din aceasta toamna poate fi regasit atat pe site, cat si in showroom-ul Roxanne’s din Baneasa Shopping City, Bucuresti. Pentru detalii suplimentare, persoanele interesate au la dispozitie numarul de telefon 0749 22 88 55 sau adresa de e-mail contact@roxannes.ro.