Amanet Cashbook ofera discretie si servicii variate pentru toata lumea

BUCURESTI - 29 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Situatiile de criza trebuie tratate cu discretie maxima, iar cei de la Amanet Casbook ofera atat discretie, cat si servicii variate pentru rezolvarea problemelor financiare cauzate de situatiile neprevazute.

Amanet Cashbook - scapa rapid din impasul financiar

Cashbook pune la dispozitia clientilor servicii diversificate pentru ca oricine trece pragul acestui amanet sa fie multumit. Pentru cei de la Cashbook amanet, focusul a fost indreptat mereu catre client pentru ca acesta sa aiba parte de o experienta de nota 10. Tocmai de aceea, exista multiple locatii atat in Bucuresti in zonele principale precum: Grivitei, Unirii, Crangasi, Rahova, Obor sau Victoriei, cat si in cele mai importante orase din tara: Bacau, Buzau, Deva, Ploiest sau Focsani.

Un alt detaliu foarte important de care echipa Cashbook amanet tine cont este discretia. Acestia ofera maxima discretie pentru orice serviciu oferit, fie el amanet auto, amanet online la domiciliu sau amanet offline.

Amanetul online la domiciliu a venit ca raspuns la nevoile clientilor ce nu au timpul necesar pentru a se deplasa la unul dintre amanetele din Bucuresti. Aceasta alternativa a amanetului offline este sigura si rapida, singurul luccru pe care clientii trebuie sa il faca este sa completeze formularul online sau sa contacteze pe whatsapp numarul disponibil pe site: www.amanetonline.com. Pentru cea de-a doua varianta este necesara precizarea categoriei din care face parte produsul, numele acestuia, dar si atasarea unor poze reale. In urma respectarii pasilor mai sus mentionati, clientul va fi contactat de catre unul dintre operatorii call center-ului pentru a fi anuntat daca produsul este acceptat, iar in cazul in care este, clientului ii va fi comunicat si un pret estimativ pentru pordusul in cauza. In cazul in care produsul este acceptat, acesta va fi ridicat de catre un reprezentant al agentiei de amanet de la domiciliul solicitantului unde se va semna contractul, iar clientul va primi imprumutul pe loc.

Pentru mai multe informatii, pe langa cele deja existente pe site, echipa Chasbook Amanet va sta la dispozitie la adresa de e-mail: office@amanetonline.com si la numarul de telefon: 0720444000 .

Taguri: amanet
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/amanet-cashbook-ofera-discretie-si-servicii-variate-pentru-toata-lumea