BeSpecial ofera reduceri de pana la -67% la o selectie de produse

BUCURESTI - 10 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Caldura de afara a pus stapanire pe preturile celor de la BeSpecial. Tocmai de aceea preturile fierbinti s-au topit cu pana la -67%. Astfel, o selectie de 2041 de produse beneficiaza de o super reducere din pretul initial.

Super reduceri la bijuterii argint pe bespecial.ro

Super reduceri la bijuterii argint pe bespecial.ro

Preturile celor de la BeSpecial au scazut pana la -67% astfel incat acum, categoria “Promotii”contine 2041 de bijuterii argint cu super reduceri. Campania are in vedere oferirea unor preturi cu mult mai mici pentru clientii ce-si doresc anumite produse la un pret avantajos. In aceasta perioada, in cadrul categoriei mentionate mai sus, se vor gasi de la inele si coliere, pana la cercei sau brose. Toate la un pret redus pentru clientii BeSpecial.

Pe langa campania de super reduceri la bijuterii din argint,  clientii pot beneficia de avantaje precum retur in 14 zile cu returnarea banilor in maxim 10 zile, livrare gratuita la comenzi de peste 200 de ron sau taxa de livrare de 8 ron la comenzi mai mari de 40 de ron, dar si ambalaje de cadou pentru bijuteriile comandate. In ceea ce priveste ambalajul special de cadou, pentru bijuterii argint 925 vor primi cutiuta de cadou, iar pentru bijuterii din inox/fantezie vor primi un saculet de cadou. Totodata, clientii pot merge la magazinul fizic din Piata Romana din Bucuresti pentru a proba, ridica sau returna anumite produse.

Experienta de peste 10 ani in online i-a facut pe cei de la BeSpecial sa constientizeze nevoile sau problemele clientilor astfel incat in momentul de fata sa creeze oferte care sa vina in intampinarea lor. Respectul fata de clienti este valoarea ce ii ghideaza, astfel incat sa existe o relatie deschisa intre brand si clienti.

Cei interesati de promotiile verii sunt invitati sa viziteze site-ul oficial www.bespecial.ro, categoria „Promotii”, pentru a descoperi reducerile irezistibile de pana la -67% din pretul initial, valabile pentru o selectie de produse.