De ce ai nevoie de epilarea definitiva cu laser?

BUCURESTI - 16 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Frumuseţea nu ar trebui să aibă nicio legătură cu durerea, nu-i aşa? Şi totuşi, când vine vorba de a scăpa de părul nedorit, multe dintre noi îndură adevărate suplicii. În 2017, le putem însă evita. Hai să uităm de ceară, de aparate de ras, de foliculită, de senzaţii de usturime cu o metodă modernă: epilare definitivă cu laser.

Acum că am stabilit care este soluţia, trebuie să afli şi că la Noblezza, se află cel mai performant aparat de epilare cu laser din industria de beauty, PrimeLase. În 8 ani de experienţă, peste 6000 de femei care au trecut pragul Noblezza au scăpat de părul inestetic de pe faţă sau de pe corp, apelând la epilare laser.

PRIMELASE-EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER CARE FACE DIFERENŢA

Industria de beauty a evoluat. Aşa că metodele tradiţionale de epilare ar trebui să rămână istorie. Locul lor a fost luat de cea mai performantă tehnologie de îndepărtare a părului nedorit:  epilare definitivă laser. Şi da, pe piaţă, sunt într-adevăr multe aparate. Cea mai avansată şi cea mai eficientă metodă de epilare laser este însă disponibilă la NOBLEZZA.

 

DE CE SĂ ALEGI EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER PRIMELASE?

PrimeLase este singurul aparat de epilare definitivă cu laser care face ca firele de păr să pice încă de la prima şedinţă. Acest lucru este posibil datorită faptul că, acesta reuşeşte să pocnească firele de păr şi să facă o parte din rădăcini să iasă instant din piele.

Spre deosebire de alte aparate, terapeutul poate controla puterea PRIMELASE. Cu ajutorul unor pulsări scurte şi o viteză ridicată, epilarea cu laser de la Noblezza are cele mai bune rezultate.  Te vei bucura de o piele fină în orice moment din zi şi din noapte.

Mai mult, în comparaţie cu alte aparate, epilarea laser Primelase poate fi folosită şi pe pielea bronzată. De asemenea, durerea este controlată cu ajutorul sistemului Crystal Freeze. Acesta răceşte pielea în timpul şedinţei de epilare cu laser , pentru a diminua starea de disconfort. Alege ce e mai bun pentru tine!