Gentile Irene si Erin, din nou pe site-ul Adona.ro

BUCURESTI - 7 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Noutati pentru fanele brandului de genti online Adona.ro! La inceputul lunii noiembrie, 2 dintre cele mai comandate genti au revenit pe site, intr-un stoc considerabil. Irene si Erin deja pot fi comandate online.

genti

Magazinul de genti online Adona.ro a fost lansat in anul 2014. Astazi se bucura de peste 55.000 de clienti multumiti, care revin din nou si din nou pentru a comanda genti si nu numai. Intre timp, categoriile de produse s-au diversificat, astfel incat Adona.ro este deja un mall online de genti pentru femei, accesorii pentru femei, genti si accesorii pentru barbati si cele mai bune idei cadouri.

Irene si Erin au fost unele dintre cele mai apreciate genti dama ieftine pe care femeile le cauta, le cumpara si le poarta, fara a face insa rabat de la calitate. Preturile noastre sunt intotdeauna unele corecte. Furnizorii cu care lucram de multi ani de zile ne garanteaza mereu aceeasi calitate a produselor. Datorita parteneriatului constant cu ei, am reusit sa ii convingem sa creeze din nou cele 2 modele de genti atat de cerute de publicul nostru.

Transport gratuit, oriunde in tara! Deja la oferte foarte atractive, cele 2 genti de dama Irene si Erin pot fi comandate online, in siguranta, cu plata cu cardul sau ramburs. Costurile de livrare sunt acoperite de Adona.ro, ca rasplata a fidelitatii clientelor noastre.

Diversitatea este un alt atribut cu care le-am obisnuit pe femeile care fac parte din comunitatea Adona.ro. Astfel, fiecare dintre aceste 2 modele de genti e disponibila intr-o paleta de culori. Geanta Irene este disponibila in 3 variante: negru, bleumarin si maro. Geanta Erin are 7 variante de culoare: negru, roz, negru/roz, maro, visiniu, bleumarin si gri.

Printre primele cliente Adona.ro pentru cele 2 genti revenite in stoc au fost atat fanele fidele ale brandului, cat si bloggerite de fashion.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/gentile-irene-si-erin-din-nou-pe-site-ul-adona-ro