Ioana Preda: -40% reducere la cerceii de argint

BUCURESTI - 6 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Lansata de curand, campania brandului de bijuterii argint Ioana Preda, denumita sugestiv Manifest, aduce reduceri de -40% in categoriile cercei argint, inele argint si coliere argint.

Odata cu noua ordonanta adoptata de guvern, conform careia toate bijuteriile de argint trebuie sa fie pansonate de stat, continand in total 3 marci, Ioana Preda a preferat ca, in loc sa plateasca statului taxe abuzive pentru pansonare, sa le ofere clientelor reduceri de -40% la bijuteriile de pe site, fie ca este vorba despre cercei, inele sau coliere.

Luand in serios aceasta ordonanta si fiind constienta de modul in care aceasta ii va afecta pe clientii ei, Ioana Preda le ofera acestora reduceri semificative pana la finalul lunii iulie. Regasite pe site intr-o categorie speciala denumita Manifest, cele mai indragite modele de cercei, inele sau coliere la care se aplica reducerea se regasesc toate in acelasi loc. Fie ca este vorba despre cercei argint simpli sau incarcati cu zirconii colorate, inele cu sau fara pietre sau coliere de diferite lungimi, este aproape imposibil ca iubitoarele de bijuterii sa nu gaseasca ceva potrivit in aceasta categorie speciala. Fie ca le aleg pentru ele, fie ca au in minte o persoana draga careia vor sa ii faca un cadou deosebit, clientele Ioana Preda au fost intotdeauna incantate de bijuteriile regasite avand in vedere ca sunt realizate din argint 925 si datorita faptului ca toate corespund tendintelor actuale din 2018.

Asadar, pana la finalul lunii iunie, cand va lua sfarsit campania si ordonanta guvernului va fi pusa in aplicare, Ioana Preda le astepata pe site pe iubitoarele de bijuterii cu reduceri de -40% la o selectie de produse. Pentru mai multe detalii publicul are la dispozitie adresa de e-mail contact@ioana-preda.ro, iar cele ce vor sa programeze in avans o intalnire cu Ioana inainte de a veni in showroom, pot apela numarul de telefon 0745 519 959.

Taguri: cerceicercei argint
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/ioana-preda-40-reducere-la-cerceii-de-argint