Jucariile din lemn – alternativa sigura si mult mai sanatoasa pentru juniori

BUCURESTI - 4 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online destinat copiilor recomanda tuturor parintilor sa isi indrepte atentia catre colectia de jucarii din lemn de pe site, o alternativa mult mai sanatoasa si sigura din perspectiva materialelor si a culorilor utilizate in fabricarea acestora.

jucarii din lemn

jucarii din lemn

Noi colectii de jucarii din lemn natural apar periodic in categoria dedicata de pe site-ul Jucaria Vesela, magazinul online care se adreseaza tuturor persoanelor ce isi doresc sa le ofere micutilor jucarii de calitate, creative si sigure. Produsele regasite pe site sunt special create pentru a dezvolta imaginatia copiilor si a fi prieteni de nadejde, care ii vor ajuta in procesul de invatare, indiferent de etapa acestuia in care se afla.

De ce am preferat sa intampinam clientii cu o colectie de jucarii din lemn? Pentru ca sunt un tip de jucarii non-toxice, in fabricarea carora nu se folosesc chimicale ce ar putea afecta sanatatea copilului tau. Colectiile de jucarii lemn contin doar produse cu finisaje din vopseluri non-toxice, pe baza de apa. Acest aspect este important, mai ales pentru copiii mici, care incep a cunoaste mediul incojurator si au tendinta sa guste din toate lucrurile cu care intra in contact, jucariile fiind una dintre principalele obiecte.

Intra si descopera pe site varietatea de jucarii din lemn durabile, sigure si creative, care te vor ajuta sa redescoperi magia copilariei alaturi de juniorul tau. Masinute, bebelusi, puzzle-uri, joculete educative, toate realizate din lemn, precum si alte categorii de jucarii potrivite pentru copii de toate varstele te asteapta acum pe site. Brand-ul Jucaria Vesela garanteaza ca toate produsele sunt de calitate verificata si descrierile respecta caracteristicile acestora.

Comenzile pot fi plasate oricand pe site, iar pentru detalii suplimentare un operator este la dispozitia persoanelor interesate de produsele de pe jucariavesela.ro de luni pana vineri intre orele 09:00-19:00, la numarul de telefon 0769 048 758, cat si pe adresa de e-mail contact@eosette.ro.