Noi curele barbati din piele naturala acum pe Adona.ro

BUCURESTI - 6 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Adona este importator direct al cunoscutului furnizor Pierre Cardin, si mediatorul prin care ajung in Romania cele mai apreciate si de calitate produse ale brandului frantuzesc. De asemenea, Adona pune pe piata si exemplare de la diferite alte brand-uri renumite precum Calvin Klein.

curele barbati

Saptamana asta, Adona a facut pentru cumparatorii online o selectie de cele mai interesante 30 de curele barbati.

Site-ul Adona.ro s-a dezvoltat ca fiind unul specializat in genti de dama, dar observam ca intr-un timp foarte scurt curele barbati piele naturala au ajuns pe locul 2 in cele mai vandute produse de pe site, dupa genti, desigur. Atat pentru tinute casual, cat si pentru o prezenta office, calitatea si diversitatea modelelor de curele piele barbati sunt un factor diferentiator in favoarea site-ului Adona.ro.

Fiecare model in parte este fabricat in Italia. Curelele Pierre Cardin prezinta o piele naturala de inalta calitate, delicata, dar foarte rezistenta la uzura. Raportul calitate-pret a facut numerosi cumparatori online sa aleaga Adona, mai ales prin recomandari ale prietenilor sau ale altor persoane ce au incercat inainte aceste curele usor de asortat, accesoriul cel mai des intalnit la un barbat.

Catarama dispune de un sistem de ajustare facil, dar rezistent, ce nu permite slabirea stransorii dupa cateva ore de purtat, asa cum se intampla la curelele obisnuite, ce se lasa dupa un timp. Curelele Pierre Cardin de la Adona sunt, pe cat de rigide in fixarea ferma a panatolinilor (nu se deformeaza si nu slabesc nici daca tragi prea tare de ele), pe atat de lejere in deplasarea celui care le poarta. Catarama este, de asemenea, conceputa pentru a nu-l sicana pe purtatorul ei in cazul unei miscari de aplecare sau de miscare a bazinului.

Tot pe site, puteti gasi toate datele (lungime, latime, material, brand) care corespund in totalitate cu produsele, ceea ce au remarcat si clientii nostri in recenziile lor. Pe langa punerea in tema a fiecarui produs, aceasta este si perioada transportului gratuit la Adona, unde va invitam sa faceti un popas acum, in pragul Sarbatorilor de iarna.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/noi-curele-barbati-din-piele-naturala-acum-pe-adona-ro