Adona a postat pe site colectia Genti Plic Toamna 2017

BUCURESTI - 11 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ne dorim sa ne surprindem placut publicul feminin cu modele noi de genti plic reunite sub colectia Toamna 2017. Noile clutch-uri urmeaza linia clasica cu care publicul e obisnuit, insa aduc si elemente glam.

clutch poseta

clutch poseta

Cunoscand-ne foarte bine publicul, ne-am dat seamna ca pentru cele mai multe femei o geanta plic este accesoriul fundamental din tinuta la un eveniment. Si spunem acest lucru cu toata increderea, deoarece criterii precum a fi practica, cameleonica si usor de manipulat atunci cand trebuie sa stai in picioare sunt elemente de care o femeie tine cont cand cumpara un clutch poseta.

Cea mai noua colectie contine, alaturi de modele simple, intr-o singura culoare, si piese stralucitoare, cu mai multe detalii, destinate fashionistelor mai curajoase. O geanta plic neagra simpla, va putea completa o tinuta voluminoasa, de efect. Atunci cand rochia este simpla, poate un little black dress, clutch-ul poate fi elementul care sa dea expresivitate outfit-ul. Pentru acest stil, gentile plic cu paiete, franjuri si cele stralucitoare sunt alegerea ideala.

Toamna este uns ezon plin de evenimente. Noi stim ca fiecare femeie isi doreste sa fie o prezenta spectaculoasa la nunta, botezul, lansarea sau petrecerea corporate la care merge. Diversitatea produselor din categoria genti plic / clutch-uri vine tocmai in intampinarea aceste nevoi a clientelor Adona. Astfel, astazi putem vorbi cu mandrie despre o comunitate de pasionate de moda, care considera magazinul nostru de genti si accesorii un trend setter in Romania.

Preturile competitive, calitate aproduselor, rapiditatea serviciului de livrare, siguranta platilor online si transportul gratuit sunt alte cateva atuuri care plaseaza Adona.ro in topul preferintelor femeilor din Romania. 

Oricat de putin timp mai este pana la urmatorul eveniment sau petrecere la care participa, fanele Adona pot sa comande online si sa primeasca, oriunde in tara, geanta plic dorita in maximum 48 de ore lucratoare. Noua colectie de clutch-uri Toamna 2017 poate fi deja vizualizata pe Adona.ro.