Adona.ro: 20 de genti noi in prima saptamana a lui 2017

BUCURESTI - 4 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Adona .ro este lider pe piata de genti online din Romania, datorita diversitatii si calitatii fiecarei posete . Clientele noastre sunt obisnuite sa gaseasca periodic zeci de produse noi pe site.

Adona.ro este lider pe piata de genti online din Romania, datorita diversitatii si calitatii fiecarei posete. Clientele noastre sunt obisnuite sa gaseasca periodic zeci de produse noi pe site.

Anul 2017 incepe pentru clientele Adona cu 20 de modele noi de genti dama. Feedback-ul permanent primit de operatorii nostri si graficul comenzilor sunt principalii indicatorii in functie de care alegem posete pentru femeile care poarta Adona de 3 ani de zile.

La Adona, linia de posete dama cuprinde in acest moment genti si rucsacuri, genti plic si genti voiaj. Fiecare pagina cu produse are in acest moment macar un model nou. Categoria genti dama este cea mai ofertanta la acest inceput de 2017. Nu mai putin de 15 genti noi, atat ca model, cat si culoarea, stau la dispozitia clientelor care apreciaza si practica shoppingul de genti online.

Gentile negre ocupa in prezent un procent de 60% din oferta noastra. Fanele Adona aleg de regula modele simple, usor de asortat la orice tinuta. Diferenta e facuta de detaliile precum sistemul de inchidere, compartimentare, finisaje, maner sau bretea. Gentile in 2 sau 3 culori, genti rosii sau genti nude sunt urmatoarele in atentia noastra.

Furnizorii Adona, in totalitate de pe teritoriul Europei (in baza sugestiilor clientelor am decis sa nu lucram cu produse si producatori din Asia), creaza produse in conformitate cu tendintele si cu raportul corect calitate-pret. Acest lucru transpare si in pretul final al gentilor Adona, care este accesibil celor mai multor femei.

Si transportul gratuit ramane valabil in prima luna din noul an. Clientele noastre pot profita de genti ieftine si de calitate, si datorita ofertei de livrare inclusa. Pe site-ul www.adona.ro pot fi vizualizate toate gentile si accesoriile Adona, precum si ofertele din aceasta perioada a anului.  

Taguri: genti damaposete damaadonaposete