Adona.ro: 60% dintre clientii barbati comanda un ceas Gino Rossi

BUCURESTI - 17 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Adona .ro a adus in Romania in anul 2016 in exclusivitate brandul de ceasuri Gino Rossi. Accesoriile de lux apreciate pentru calitate si pretul decent pe care designerul il practica a facut aceste produse sa urce in topul comenzilor clientilor Adona.ro.

Adona.ro a adus in Romania in anul 2016 in exclusivitate brandul de ceasuri Gino Rossi. Accesoriile de lux apreciate pentru calitate si pretul decent pe care designerul il practica a facut aceste produse sa urce in topul comenzilor clientilor Adona.ro.

La doar cateva luni de cand a aparut pe site, categoria ceasuri barbati Gino Rossi este alegerea a aproximativ  60% dintre clientii care comanda de pe www.adona.ro. Modelele variate, calitatea, aspectul cameleonic pe care care il au aceste ceasuri de mana.

Cateva dintre stilurile pe care le adopta designerii Gino Rossi pentru ceasurile barbatesti sunt: sport, casual, elegant, apleand, de multe ori, la accesorii supradimensionate, masculine. Cromatica este restransa: negru si nuante de maro, care nu limiteaza insa purtarea ceasurilor, ci, dimpotriva, le face cameleonice si usor de asortat oricaror tinute si stiluri.

Un numar mare de ceasuri barbati Gino Rossi sunt comandate si de femei. Acestea sunt cliente Adona.ro si poarta gentile si accesoriile noastre si obisnuiesc sa ofere adesea cadou partenerilor lor un ceas barbatesc.

Fiind trendy si de buna calitate, Adona.ro nu a putut identifica un profil al barbatilor care poarta ceasuri Gino Rossi, singurul liant al acestora fiind pasiunea pentru moda si interesul pentru felul in care arata.

Colectiile de ceasuri de mana barbatesti de la Adona.ro se adreseaza clientilor care sunt la curent cu noutatile din lumea fashion-ului si care stiu ca nu intotdeauna un pret mare garanteaza calitatea. Preturile practicate in general pe site-ul de genti si accesorii www.adona.ro reflecta un raport corect al produsului dintre calitate si costurile de productie, astfel incat sa poata fi achizitionat de un public larg.

In categoria Ceasuri barbati , modelele sunt actualizate periodic, in functie de cererea publicului nostru masculin. Pentru 2017, Adona.ro si-a propus sa adauge noi branduri in linia de ceasuri barbatesti, pentru a oferi clientilor sai barbati o gama larga de optiuni.

Taguri: ceasuriadonaceasuri barbati