Adona.ro: Bilant – cresteri de 20% la Portofele dama piele

BUCURESTI - 16 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Adona.ro a facut o statistica a celor mai bine vandute accesorii de pe platforma online. Cunoscut si apreciat pentru vanzarea de genti online, 2016 este un an in care categoria portofele dama a luat poportii.

Adona.ro a facut o statistica a celor mai bine vandute accesorii de pe platforma online. Cunoscut si apreciat pentru vanzarea de genti online, 2016 este un an in care categoria portofele dama a luat poportii.

Finalul de an aduce si rezultatele unei munci in echipa. Vanzarile au crescut per ansamblu cu 40% fata de anul precedent. Surpriza o reperezinta categoria mai noua portofele dama, unde s-a facut diferenta din punctul de vedere al calitatii, dar si pretului produselor.

Adona.ro se declara multumita de nivelul de educare si autoeducare al publicului sau tinta. In 2016, cu 20% mai multe femei au ales sa investeasca in portofele dama piele, aceasta categorie devansand portofele dama (piele ecologica).

Cand aleg sa isi comande un portofel dama, cele mai multe femei aleg portofel dama Pierre Cardin, un brand renumit pentru calitate si design practic si modern. Luna decembrie a avantajat postarile in categoria portofele dama si prin prisma unei noi variante oferite clientilor: „Potrivit pentru cadou”. Sa ofere un portofel cadou a fost alegerea a 1 din 5 femei care au ajuns pe site, in categoria dedicata.

Media de viata a unui portofel dama piele este de pana la 4 ori mai mare decat a unui portofel piele ecologica. Acesta din urma se poate uza mai usor, se poate strica fermoarul sau capsele. Pentru a evita aceste neplaceri, Adona este atenta, in general, la toate tipurile de portofele dama. Astfel, toate produsele plasate pe site-ul www.adona.ro sunt importate de la furnizori din Europa, nu din alte tari asiatice, precum China sau Taiwan.

Adona.ro le multumeste clientilor sai pentru atentia la detalii, pentru increderea de care a beneficiat si odata cu lansarea colectiei de portofele dama, precum si pentru feedback-ul permanent. 2017 este un an in care calitatea va prima, iar ofertele si beneficiile legate de servicii si produse vor fi in continuare in atentia magazinului online Adona.ro.