Adona.ro: Comenzile pentru portofele barbati s-au dublat inainte de Sf. Ion

BUCURESTI - 9 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Clientii Adona s-au activat imediat dupa Sarbatori. In prima saptamana a noului an, comenzile pentru portofele barbati au crescut cu 50% fata de media anuala.

Clientii Adona s-au activat imediat dupa Sarbatori. In prima saptamana a noului an, comenzile pentru portofele barbati au crescut cu 50% fata de media anuala.

Concluzia echipei de vanzari Adona este ca in preajma Sf. Ion, nume purtat de 1.951.971 de romani - 1.420.774 barbati si 531.197 femei (conform unei informari a Ministerului Afaceilor Interne), fanii Adona au comandat portofele piele barbati pentru a le oferi cadou sarbatoritilor.

Decizia de a oferi cadou un portofel piele barbati s-a dovedit o decizie buna in 2016 (anul trecut comenzile au inregistrat o crestere de doar 35% fata de medie), motiv pentru care anul acesta si mai multi clienti au repetat comanda.

Prima alegere a fost portofele piele Pierre Cardin, un brand apreciat de fanii Adona. Succesul inregistrat in ultimul an de portofelele frantuzesti pe care le distribuim pe site-ul www.adona.ro ne-a motivat sa dublam modelele de portofele piele barbati. Am ales aceasta categorie de produse dupa ce i-am intrebat pe clientii nostri ce isi doresc de la un portofel si de ce se tem atunci cand il comanda.

Lucrand cu producatori de incredere, Adona evita feedback-ul negativ si, totodata, convingem 2 din 3 clienti sa revina la noi pentru cumparaturi si a doua oara. Chiar si asa, am cercetat care sunt principalele temeri ale clientilor interesati de shoppingul online si mai ales de achiztionarea unui portofel piele.

Am aflat ca sistemul de inchidere (capsa, fermoar), compartimentarea, exfolierea materialului din exterior sunt primele trei amanunte de care tin cont atunci cand comanda sau nu mai comanda a doua oara un portmoneu.

Adona.ro pune la dispozitia clientilor cele mai bune produse, accesorii si portofele piele barbati, conform review-urilor pe care le lasa chiar cumparatorii. Acesta este motivul pentru care multi Ioni si Ioani vor purta in 2017 un portofel barbati piele primit cadou de la o persoana draga.