Adona.ro: In decembrie 10% dintre produse sunt genti dama noi

BUCURESTI - 20 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Adona.ro a avut grija sa aprovizioneze stocurile cu produse pentru sfarsitul de an 2016. Totodata, colectiile s-au innoit cu modele pe care clientele sa le adauge in garderoba lor in noul sezon.

Adona.ro a avut grija sa aprovizioneze stocurile cu produse pentru sfarsitul de an 2016. Totodata, colectiile s-au innoit cu modele pe care clientele sa le adauge in garderoba lor in noul sezon.

Nu mai putin de 10% din categoria genti dama sunt produse noi. Modelele si materialele celor mai recent postate posete sunt alese in functie de colectiile de iarna ale designerilor celebri de la cele mai mari case de moda din lume. Menirea Adona este si ramane sa ofere calitate si diversitate tuturor femeilor pasionate de fashion, care nu pot sau nu sunt dispuse sa cheltuiasca averi pe genti si accesorii.

Femei din toata tara, care comanda genti online, avand incredere in corectitudinea si seriozitatea care ne-au consacrat, apreciaza produsele noastre. Pentru ele comandam de la distribuitorii nostri exclusiv europeni genti dama trendy, la preturi competitive si le oferim beneficii precum oferte, cadouri surpriza si transport gratuit.

Din noua gama de posete dama de pe site-ul www.adona.ro, brandul se mandreste cu modelele din piele Pierre Cardin, precum si noua linie de design propusa in luna decembrie de catre furnizorul nostru principal.

Clientele Adona vor gasi pe site multe genti dama colorate, precum si genti negre in combinate cu alta culoare. Genti nude si genti marsala sunt doua dintre cele mai dese cautari pe platforma magazinului online. De asemenea, in sezonul rece am observant ca se comanda adesea foarte multe genti de umar sau rucsacuri dama.

Adona are grija de fiecare data sa se asigure ca le ofera femeilor care ne gireaza cu incredere genti rezistente, genti de calitate, genti incapatoare, pe care sa le foloseasca multa vreme. Ne propunem, de asemenea, ca in momentul in care o clienta se gandeste la genti ieftine sau genti frumoase, sa tasteze www.adona.ro si sa isi poata comanda imediat un produs si sa beneficieze de noile modele de genti dama.