Back to School! Reducere -55% pentru DEX si toate dictionarele Univers Enciclopedic

BUCURESTI - 15 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Editura Univers Enciclopedic e alaturi de cititori la inceputul noului an scolar. In perioada 11-17 septembrie, campania promotionala Back to School aduce reducere de -55% in categoria Gold.

dictionar explicativ

dictionar explicativ

Odata cu inceperea anului scolar 2017-2018, cititorii Editurii Univers Enciclopedic pot comanda orice carte din categoria Gold cu reducere de -55%. Categoria cuprinde subdomeniile Dictionare ale limbii romane, Dictionare domeniale, Dictionare bilingve, Filosofie, Religie, Mitologie romana si folclor si Literatura si poezie.

Pretul pentru un dictionar explicativ al limbii romane devine, astfel, doar 55, 80 lei, beneficiind de cea mai mare reducere pe care acest dictionar explicativ a avut-o vreodata. Alaturi de DEX, DOOM-ul si Gramatica, celelalte cele mai comandate carti din categoria Gold pot fi achizitionate cu acelasi discount. Peste 80 de titluri Univers Enciclopedic suporta aceasta reducere speciala. Produsele pot fi comandate in limita stocului disponibil.

Elevii, studentii, dar si orice alt cititor care are deja in biblioteca un dictionar explicativ roman poate cumpara pachetele promo cu dictionare bilingve sau un dictionar domenial din campuri precum civilizatii, psihanaliza, filosofie. Diversitatea cartilor de religie poate fi, de asemenea, atractiva pentru publicul pasionat.

Campania Back to School atrage anual foarte multi cititori care isi doresc sa cumpere carti la preturi si mai mici fata de cele obisnuite. Transportul gratuit ramane un beneficiu de care publicul nostru se bucura. Comenzile vor fi prelucrate si livrate intr-un interval de 2-5 zile lucratoare, oriunde in tara.

Editura Univers Enciclopedic isi propune sa sustina educatia prin editarea celor mai importante dictionare, pe care noi le consideram instrumentele vitale ale limbii romane. Ne dorim ca in fiecare biblioteca din Romania sa existe un DEX, un DOOM si o Gramatica a limbii romane.

Pana pe 17 septembrie 2017, orice carte din categoria Gold are -55%  reducere si poate fi comandata online de pe site-ul nostru universenciclopedic.ro. Le dorim tuturor elevilor si studentilor mult succes in noul an scolar!