Cel mai complet dictionar german-roman e redus cu -55%

BUCURESTI - 14 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Incepand cu 11.09.2017, Editura Univers Enciclopedic lanseaza campania Back to School. Toate cartile din categoria Gold, incluzand dictionarele bilingve, au -55% reducere si transport gratuit, oriunde in tara.

dictionar german roman

dictionar german roman

Incercam sa venim in intampinarea cititorilor nostri elevi si studenti si sa ii ajutam sa isi completeze bibliotecile la inceputul anului scolar 2017-2018. Deosebit de utile pentru cei care studiaza o limba straina, un dictionar german roman, spaniol roman sau englez roman au acum preturi incepand de la 42,75 lei.

Din categoria Gold dedicata invatarii sau perfectionarii limbilor straine, cel mai nou postat este acest dictionar german roman, pe care l-am editat la cererea publicului nostru. In momentul de fata, ne bucuram sa putem oferi persoanelor care doresc sa invete sau sa aprofundeze aceasta limba anglo-saxona cel mai complet dictionar german roman disponibil pe piata.

Cu peste 200.000 de cuvinte-titlu, volumul este un instrument ideal atat pentru cursanti, cat si pentru profesorii de limba germana. In plus, dictionarul ofera si numeroase referiri la varietatile limbii germane vorbite in Germania, dar si in Elvetia si Austria. Totodata, bogatia termenilor, definitiilor si a exemplelor genereaza descoperirea si invatarea limbii germane in profunzime, atingand diferite domenii: istoric, literar, argotic, geografic, regional, filosofic, socio-politic, religios, tehnic-profesional, zoologic, botanic si nu numai.

Pana pe 17.09.2017, toate persoanele care vor sa se familiarizeze cu particularitatile limbii germane pot comanda dictionarele de pe site-ul universenciclopedic.ro. Cartile vor fi expediate fara costuri de transport si vor ajunge la destinatar, oriunde in tara, in timp de 2-5 zile lucratoare.

Alaturi de dictionarul german roman pe care cititorii il pot gasi in subcategoria Dictionare bilingve, orice care Univers Gold poate fi cumparata online cu aceeasi reducere de -55%. Data fiind perioada scurta de valabilitate a campaniei Back to School, mentionam ca cele peste 80 de titluri reduse cu mai mult de jumatate din pret sunt disponibile intr-un stoc limitat. Puteti vizualiza cartile si disponibilitatea lor pe site-ul universenciclopedic.ro.