Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce si Ceva in Plus, de Paste

BUCURESTI - 4 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Magazinul online cu idei de cadouri Dulce si Ceva in Plus lanseaza un desert delicios, numai bun de pus pe masa de Paste sau de oferit in dar celor dragi. Dupa o reteta traditionala, dichisita de un Chef renumit, cozonacul promite sa cucereasca papilele gustative si inimile gurmanzilor pretentiosi.

Magazinul online cu idei de cadouri Dulce si Ceva in Plus lanseaza un desert delicios, numai bun de pus pe masa de Paste sau de oferit in dar celor dragi. Dupa o reteta traditionala, dichisita de un Chef renumit,  cozonacul promite sa cucereasca papilele gustative si inimile gurmanzilor pretentiosi.

Cozonacul lui Scarlatescu este disponibil pentru comenzi in perioada 1-15 aprilie 2017, atat in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 100 de lei. Gandit si gatit in 3 variante de prezentare, pofticiosii pot cumpara Cozonacul lui Scarlatescu la gramajele de 500 g, 900 g sau mini cozonacul de 120 grame.

Ce face sa fie diferit acest cozonac de Paste cu care te ademenim? Asa cum poti afla, in detaliu, de pe site-ul Dulce si Ceva in Plus, este un produs proaspat si deosebit de gustos, plamadit cu dragoste, din ingrediente atent selectionate, dupa reteta  speciala a lui Chef Catalin Scarlatescu.

Echipa Dulce si Ceva in Plus a fost creata in jurul ideii de cadou inedit, care sa produca efecte imediate. Asa ca am pus in centrul sugestiilor noastre deserturi delicioase, in permanenta revalidate de public. Iar cum de Paste iubitorii de dulce se gandesc, in primul rand, la cozonac, nu puteam sa le refuzam pofta de ceva bun si traditional.

Semnatura lui Chef Scarlatescu .

Unul dintre cei mai apreciati chefi din Romania, Catalin Scarlatescu,pe care il urmariti la emisiunea postului Antena 1 "Chefi la cutite " a rezonat cu dorinta noastra de a oferi clientilor un produs aparte pentru sarbatoarea Pastelui, cozonacul cu gust bun si bun gust. Astfel, de la inceputul lunii aprilie si pana la Paste, va puteti bucura de Cozonacul lui Scarlatescu, doar de la Dulce si Ceva in Plus!

Produsul este potrivit si pentru ofertele corporate. Comenzile pot fi plasate pe site-ul Dulce si Ceva in Plus, pe pagina de produs Cozonacul lui Scarlatescu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/cozonacul-lui-scarlatescu-dulce-si-ceva-in-plus-de-paste