Cum îţi simplifică viaţa epilarea definitivă cu laser

BUCURESTI - 12 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Avem un stil de viaţă alert. Zilnic, suntem responsabile de finalizarea a zeci de sarcini. Supraveghem proiecte, dar şi copiii acasă. Cu un astfel de program atât de încărcat, ne rămâne extrem de puţin timp pentru noi. Şi astfel se întâmplă să vrem să purtăm o fustă scurtă şi să o aşezăm la loc în dulap pentru că nu suntem epilate.

Avem un stil de viaţă alert. Zilnic, suntem responsabile de finalizarea a zeci de sarcini. Supraveghem proiecte, dar şi copiii acasă.  Cu un astfel de program atât de încărcat, ne rămâne extrem de puţin timp pentru noi. Şi astfel se întâmplă să vrem să purtăm o fustă scurtă şi să o aşezăm la loc în dulap pentru că nu suntem epilate. Plecăm în vacanţă şi ne dăm seama abia la destinaţie că am uitat complet să îndepărtăm părul nedorit. Drept urmare, apelăm la o lamă de ras şi când ne întoarcem acasă, constatăm cu stupoare că niciodată nu am avut parcă atât de mult păr pe mâini şi pe picioare, care mai şi creşte incredibil de repede. Hai să vorbim azi despre epilare definitivă cu laser şi despre cum ne simplifică această metodă viaţa.

 

Disponibil la Noblezza Beauty Clinique, aparatul Prime Lase-metodă de epilare cu laser faimoasă în toată lumea pentru rezultatele rapide, este fără îndoială secretul multor femei fericite. Şi nici domnii nu fac excepţie.

 

PrimeLase este singurul aparat de epilare laser care face posibil ca firele de păr să pice în timpul tratamentului, chiar de la prima sesiune. Rapid şi extrem de eficient, device-ul are aplicatoare cu dimensiuni diferite astfel încât metoda poate fi folosită pentru a trata orice zonă a corpului. Şi chiar dacă noi, femeile suntem dispuse să suferim în numele frumuseţii, specialiştii care au creat aparatul, i-au încorporat un sistem de răcire, care în mod constant şi automat ajustează temperatura şi răceşte pielea în timpul şedinţei, ceea ce face ca metoda să fie mult mai sigură şi fără durere.

 

Întrucât se aproprie sezonul cald şi având în vedere că atunci când ne expunem la soare, părul creşte foarte repede, iar dacă am folosit lama de ras până seara pielea nu mai e deloc la fel de netedă, specialiştii recomandă epilarea definitivă cu diodă laser. Mai ales că, spre deosebire de alte metode, poate fi utilizată chiar şi pe pielea bronzată.

 

Simplifică-ţi viaţa şi alege epilarea definitivă cu laser, care nu doar că te ajută să obţii o piele mai netedă ca niciodată, dar îţi dă şi libertate să te bucuri de fiecare clipă!

 

Noblezza Beauty Clinique

Str. Putul lui Zamfir, nr 63

40 723 679 966

www.noblezza.ro