Editura Univers Enciclopedic: vanzarile de carti ilustrate au crescut cu 25%

BUCURESTI - 21 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Adresate pana acum deopotriva adultilor si copiilor, cartile publicate de Editura Univers Enciclopedic au
vizat, in anul care se incheie, 2016, mai mult decat oricat in trecut, micii cititori.

Adresate pana acum deopotriva adultilor si copiilor, cartile publicate de Editura Univers Enciclopedic au vizat, in anul care se incheie, 2016, mai mult decat oricat in trecut, micii cititori.

Cererea mai mare decat pana in prezent pentru carti ilustrate pentru copii i-a convis pe managerii editurii sa includa in politica editoriala publicarea unui numar si mai mare de carti pentru cei mici, insotite de imagini vesele si sugestive.

In fiecare luna pe site-ul Editurii Univers Enciclopedic sunt publicate noi titluri, care prezinta personaje aventuriere si povesti pline de povete. Imaginatia copiilor ese stimulata, iar lectura devine alternativa dezirabila desenelor animate care pot prezenta violenta si prea multe personaje negative. Din pacate, visele si comportamentul lor pot fi influentate de ceea ce vad la televizor.

Fata de anul trecut, editura a inregistrat vanzari cu 25% mai mari pentru categoria Junior - carti de povesti ilustrate pentru copii. Parintii si bunicii comanda frecvent cartile pentru cei mici, profitand de reducerile considerabile care sunt valabile pentru comenzile online pe www.universenciclopedic.ro, precum si de transportul gratuit.

Cartile ilustrate pot fi comandate atat individual, cat si in pachete promotionale. Grupate pe categorii, le veti gasi pe site sub nume usor de identificat, precum „Eroi haiosi”, „Amici dragalasi”, „Caluti fermecati”, „Prieteni magici” etc. Pe Univers Enciclopedic, atunci cand aleg carti ilustrate pentru copii, parintii le mai pot cumpara celor mici si dictionare ilustrate, dar si carti de parenting, istorie si dictionare ale limbii romane, pentru ei.