Limba spaniola, alegerea a 42% dintre cititorii Univers Enciclopedic care comanda dictionare bilingve

BUCURESTI - 10 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Editura Univers Enciclopedic acorda de multa vreme o atentie deosebita si dctionarelor bilingve. Din ultimele bilanturi ale trimestrelor I si II din 2017, am observat ca 40% dintre cititorii care comanda dictionare bilingve le aleg pe cele de limba spaniola.

dictionar spaniol roman

dictionar spaniol roman

In perioadele ianuarie-martie si aprilie-iunie 2017, comenzile pentru dictionar spaniol roman si dictionar roman spaniol au crescut cu 18% fata de anul 2016 si reprezinta 42% dintre totalul de dictionare bilingve comandate.

Disponibile pe site-ul universenciclopedic.ro in categoria Univers Enciclopedic Gold, subcategoria Dictionare bilingve, oferta editurii noastre cuprinde in prezent dictionare bilingve ale limbilor engleza, spaniola si germana. Cel mai comandat produs din categorie este noul dictionar spaniol roman.

Editura Univers Enciclopedic a editat prima carte in anul 1994. De atunci, cititorii nostri din ce in ce mai fideli ne urmaresc cartile, noutatile si ofertele. In permanenta incercam sa le rasplatim interesul si fidelitatea, oferindu-le preturi cat mai bune si titluri de interes.

Dictionarele bilingve roman-spaniol si spaniol-roman au in perioada acestei veri reduceri cuprinse intre 26% si 33%, la care se adauga transportul gratuit pe care il oferim pentru orice comanda, oriunde in tara.

De mentionat este si faptul ca de 2 luni de zile este disponibila pentru dictionarul spaniol-roman editia 2017. Acest lucru presupune ca ultima varianta a fost revazuta si adaugita. Dictionarele bilingve sunt instrumente ideale pentru studenti si specialisti, dar si pentru persoanele care vor sa se familiarizeze cu particularitatile pe care le are limba respectiva. Dictionarele spaniol-roman si roman-spaniol prezinta o multime de exemple care  permit o cunoasterea a limbii in cele mai diverse domenii, precum diplomatie, geografie, istorie, literatura, religie, limbaj tehnic sau argotic.

Dictionarul roman – spaniol este cel mai cuprinzator dictionar bilingv de pe piata, cuprinzand peste 60.000 de cuvinte-titlu, pana la cele mai specifice sintagme si expresii. Acest dictionar editat de Univers Enciclopedic urmeaza cele mai recente criterii si precizari ale Academiei Regale Spaniole.