Luna iulie vine cu inaugurarea showroom-ului Ioana Preda

BUCURESTI - 14 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cele mai noi bijuterii ale brandului Ioana Preda pot fi regasite incepand cu luna iulie a acestui an in showroom-ul deschis pe bulevardul Regina Maria, nr. 23 din Bucuresti.

Luna iulie vine cu inaugurarea showroom-ului Ioana Preda

Iubitoarele de bijuterii din argint sunt invitate sa vada indeaproape si sa probeze produsele aflate in exclusivitate in showroom. Ioana Preda pune la dispozitia tuturor femeilor modele noi de bijuterii argint care nu se regasesc pe siteul brandului si nu sunt disponibile pentru comenzile online.

Showroom-ul are o locatie centrala, pentru a fi usor accesibil persoanelor care vor sa ajunga aici, iar orele la care poate fi vizitat sunt cuprinse in intervalul 11:00 - 18:00.

Pentru vizitele in showroom-ul Ioana Preda se pot face programari la numarul de telefon 0765 553 353 sau prin intermediul adresei de e-mail contact@ioana-preda.ro, informatii regasite si pe site-ul brandului ioana-preda.ro in sectiunea contact.

Pasionatele de bijuterii din argint sunt sfatuite sa profite de posibilitatea de a face o programare pentru vizita in showroom, pentru a putea beneficia de consiliere in alegerea bijuteriilor perfecte, facuta chiar de Ioana Preda. In functie de gusturi, dar si de trasaturile fizice, Ioana poate ajuta fiecare din admiratoarele bijuteriilor din argint sa isi gaseasca produsele care se potrivesc cel mai bine dorintelor acestora. De asemenea, in showroom, Ioana poate explica mult mai bine doritoarelor si diferenta dintre argintul normal si argintul rodiat, pe care il foloseste in colctiile sale de bijuterii.

Brandul Ioana Preda comercializeaza in prezent bijuterii din argint din categorii precum cercei, inele, bratari si coliere. O parte din aceste bijuterii sunt decorate cu pietre semipretioase, vedeta acestora fiind zirconiul in diverse culori.

Transportul gratuit ramane in continuare valabil pentru comenzile de bijuterii plasate pe site-ul ioana-preda.ro, clientele putand beneficia si de retur in maxim paisprezece zile daca este cazul.